Landsmeer’s Got Talent Gewonnen

Woensdagmiddag 22 juni 2016 heb ik meegedaan aan de talenten jacht Landsmeer’s Got Talent. Ik was wat zenuwachtig om dat het mijn eerste keer was, dat ik met zo iets mee deed. Ik was als derde aan de beurt, na twee optredens met geweldige zangeressen. De eerste seconden van mijn optreden was ik nog heel zenuwachtig, maar toen zag ik alle kinderen en ouders springen en dansen in de zaal voor me en toen wist ik dat het goed ging en kwam ik echt los.

Na mijn optreden kreeg ik van de jury geweldige reacties over mijn optreden, dat was geweldig om te horen. Na de reacties van de jury was het pauze en mocht ik blijven staan om lekker te draaien en zo de pauze te vullen. Toen de pauze weer voorbij was, begon het wachten. Er kwamen nog enkele goede optredens na mij. Ik had niet het gevoel dat ik met zekerheid kon zeggen dat ik had gewonnen.

Na het laatste optreden moesten alle deelnemers weer het podium op. We kregen allemaal medailles als aandenken voor het meedoen. Dat vergrote de spanning voor de prijsuitreiking nog meer. De nummer 3 en nummer 2 was ik niet geworden, maar mijn verrassing was groot toen mijn naam werd omgeroepen bij de eerste prijs. Ik was dol gelukkig en mocht een mooie wisselbeker in ontvangst nemen uit handen van de burgemeester van Landsmeer. Nadat ik de prijs had ontvangen, mocht ik nog even lekker uit me dak gaan met alle andere kinderen door nog even een lekkere mix te draaien. Dit was een afsluiting van een geweldige dag, waar ik nog steeds met heel veel plezier op terug kijk. De video hieronder is een korte samenvatting van alles wat ik gedaan heb die dag.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>