Optreden Eurocamping in Sant Antonio de Calonge

Tijdens de vakantieperiode stond DJ Thomaq met zijn ouders op Eurocamping in Sant Antonio de Calonge. Na wat dagen rust en genoten te hebben met zijn vriendjes, begon het DJ’en toch weer te kriebelen bij DJ Thomaq. Hij is zelf naar het animatie team toegestapt om te vragen wat er mogelijk zou zijn. Dit was heel lastig, omdat het gehele seizoen al een beetje vol geplant was. Dus daarom mocht DJ Thomaq optreden tussen de kinderdisco en het optreden van een band in. Dit was natuurlijk erg gaaf.

Van het optreden is een film gemaakt die hier onder te bekijken is. Het was een daverend succes. Zowel kleine kinderen als ouders hebben staan dansen en springen. Na afloop waren er diverse kinderen die met DJ Thomaq op de foto wilden en natuurlijk heeft hij dit gedaan...

Read More

Optreden bij Lokale Omroep Landsmeer

Zoals jullie misschien al weten, maak ik elke maand een mix voor het programma Serious Nonsense van de Lokale Omroep Landsmeer (LOL). Na het winnen van Landsmeer’s Got Talent, heb ik zowel voor de radio als de tv een interview gegeven. Na deze interviews werd ik gevraagd of ik ook op het feestje van de LOL wilde komen draaien. Feestjes vind ik leuk en draaien vind ik ook leuk. Dus 1 en 1 is 2 en zei ik meteen ja. Op zaterdagavond 2 juli was het dan zo ver, het feestje was in het club gebouw van de zeilvereniging, dus een mooie lokatie voor een feestje. Ik heb samen met mijn vader dit feestje gelijk aangegrepen om eens op een andere manier video opname te maken. En hieronder zie je hiervan het resultaat.

Read More

Landsmeer’s Got Talent Gewonnen

Woensdagmiddag 22 juni 2016 heb ik meegedaan aan de talenten jacht Landsmeer’s Got Talent. Ik was wat zenuwachtig om dat het mijn eerste keer was, dat ik met zo iets mee deed. Ik was als derde aan de beurt, na twee optredens met geweldige zangeressen. De eerste seconden van mijn optreden was ik nog heel zenuwachtig, maar toen zag ik alle kinderen en ouders springen en dansen in de zaal voor me en toen wist ik dat het goed ging en kwam ik echt los.

Na mijn optreden kreeg ik van de jury geweldige reacties over mijn optreden, dat was geweldig om te horen. Na de reacties van de jury was het pauze en mocht ik blijven staan om lekker te draaien en zo de pauze te vullen. Toen de pauze weer voorbij was, begon het wachten. Er kwamen nog enkele goede optredens na mij...

Read More

DE #LGT Mix

Op 22 juni heb ik meegedaan aan de talentenjacht Landsmeer’s Got Talent #LGT. Ik heb deze show overtuigend gewonnen met de mix die jullie hier kunnen horen. Kon je er niet bij zijn, of wil je nog een keer luisteren klik dan op onderstaande video.

Read More

Live bij Lokale Omroep Landsmeer

Ik was woensdag 15 juni 2016 te gast bij het radio programma Serious Nonsense van de Lokale Omroep Landsmeer. De presentatoren Lex, John en Barry, wilde me nu eindelijk wel eens live aan het werk zien. Dus ik heb mijn spullen meegenomen naar de studio en heb daar een live set gedraaid. De drie presentatoren gingen helemaal uit hun dak en stonden zelfs op de tafel te dansen. De video’s die gemaakt zijn tijdens de uitzending worden nog op mijn site geplaatst. Mocht je nou de radio uitzending hebben gemist, dan kan je wel hieronder de live set terug luisteren.

Read More