Optreden bij Lokale Omroep Landsmeer

Zoals jullie misschien al weten, maak ik elke maand een mix voor het programma Serious Nonsense van de Lokale Omroep Landsmeer (LOL). Na het winnen van Landsmeer’s Got Talent, heb ik zowel voor de radio als de tv een interview gegeven. Na deze interviews werd ik gevraagd of ik ook op het feestje van de LOL wilde komen draaien. Feestjes vind ik leuk en draaien vind ik ook leuk. Dus 1 en 1 is 2 en zei ik meteen ja. Op zaterdagavond 2 juli was het dan zo ver, het feestje was in het club gebouw van de zeilvereniging, dus een mooie lokatie voor een feestje. Ik heb samen met mijn vader dit feestje gelijk aangegrepen om eens op een andere manier video opname te maken. En hieronder zie je hiervan het resultaat.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>