Optreden Eurocamping in Sant Antonio de Calonge

Tijdens de vakantieperiode stond DJ Thomaq met zijn ouders op Eurocamping in Sant Antonio de Calonge. Na wat dagen rust en genoten te hebben met zijn vriendjes, begon het DJ’en toch weer te kriebelen bij DJ Thomaq. Hij is zelf naar het animatie team toegestapt om te vragen wat er mogelijk zou zijn. Dit was heel lastig, omdat het gehele seizoen al een beetje vol geplant was. Dus daarom mocht DJ Thomaq optreden tussen de kinderdisco en het optreden van een band in. Dit was natuurlijk erg gaaf.

Van het optreden is een film gemaakt die hier onder te bekijken is. Het was een daverend succes. Zowel kleine kinderen als ouders hebben staan dansen en springen. Na afloop waren er diverse kinderen die met DJ Thomaq op de foto wilden en natuurlijk heeft hij dit gedaan. Op deze manier was het eerste internationale optreden van DJ Thomaq een succes maar ook echt bijzonder leuk.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>